Leírás és Paraméterek
pH beállítás, zsírtalanítás és ipari alkalmazás
A foszforsav oldat egy színtelen, szagtalan, savas kémhatású, nem habzó folyadék, amely ideális a gyümölcsök pH értékének beállítására. A cefrézés folyamatában, miután a gyümölcsöt pépesítettük, szükség van a pH savas irányba történő beállítására a megfelelő erjedéshez, különösen lúgosabb gyümölcsök esetén. A foszforsav oldat 75%-os koncentrációval biztosítja a kívánt savas hatást.
A termék nemcsak a cefrézésben alkalmazható, hanem széleskörű ipari felhasználásra is alkalmas, például pH szabályozóként, zsírtalanítóként, felületkezelőként és tisztítószerként. A foszforsav oldatot az ipari szektor számos területén hasznosítják segédanyagként.
Alkalmazás:
- Gyümölcs cefre pH beállítása: 100L cefréhez 1 dl foszforsav oldat + 1 L víz szükséges, hogy egy pH értéket állítson.
- Fontos: Az oldat kikeverésénél a vízbe kell önteni az anyagot és NEM fordítva!
- Ipari felhasználás: Tisztítószerként, zsírtalanítóként, pH szabályozóként.
Fontos biztonsági előírások: A rendelés leadásával megerősíti, hogy elolvasta és megismerte a foszforsav oldat biztonsági adatlapját, és betartja a rajta szereplő előírásokat. A biztonsági adatlap innen érhető el.
Kiszerelés: 5 kg
Ez a termék megbízható választás mind a borászatban, mind az ipari szektorban, ahol pontos pH beállításra és savas hatásra van szükség.