Lallzyme HC

1.320 Ft
Menny.:db
Cikkszám: IM-238
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 14

Leírás és Paraméterek

Lallzyme HC pektinbontó enzim


Nagyobb lényeredék. Jól préselhetővé teszi a szőlőt. Csökken a barnulási, öregedési hajlam, kisebb kénessav igény. Gyorsabb tisztulás, tömörebb üledék. Vörösboroknál több színanyag. A bor deríthetősége, szűrhetősége javul. Növeli a fajta jelleget. A gyümölcscefre erjeszthetőségét, feldolgozhatóságát alapvetően javítja.

Kiszerelés 10gr

Adagolás

Fehér szőlők (pektintartalomtól függően): 1-3 g/q
Kék szőlők (színkinyerés fokozás): 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 g/q

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.