Fajélesztő Challenge 500g

2.760 Ft
Menny.:db
Cikkszám: IM-225
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 28

Leírás és Paraméterek

Challenge cefre élesztő

Alap élesztő, mely bármilyen gyümölcs cefre erjesztésére alkalmas a megadott erjedési hőmérsékleten. 

Az optimális élesztő aktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10-szeres mennyiségű 35-40 C° - os vízben folyamatos keverés mellett feloldjuk. 15-20 perc állásidő után a szuszpenziót fokozatosan a cefre hőmérsékletére hűtjük, ezután keverés mellett a cefréhez adagoljuk.

  • Erjedési hőmérséklet: Hidegtűrő 8-15 C°-ig
  • SO2 rezisztencia: Igen ellenálló, 100 mg/l – ig

Felhasználás során javasoljuk tápsó alkalmazását.

Tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen, idegen szagot kibocsátó anyagtól elkülönítve.

Kiszerelés 500gr
Adagolás Fehér cefrénél való használat esetén:20-30gr/hl
Adagolás Vörös cefrénél való alkalmazásnál:10-20gr/hl

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.