Cefrézés/Erjesztés

A cefrézés és az erjesztés a házi és ipari szeszfőzés, valamint a borkészítés egyik legfontosabb folyamata. A megfelelő cefrézés során az alapanyagokból – például gyümölcsökből vagy gabonafélékből – felszabaduló cukrok erjesztés révén alkohollá alakulnak, miközben kialakulnak az ital jellegzetes aromái és ízvilága.

Rendezés:

Szeszfokoló 0-100

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Raktáron

Kotyogó gumi tömítéssel

560 Ft (441 Ft + ÁFA)
Raktáron

Élesztőtápanyag Uvavital

485 Ft (382 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cefréző csomag barack

3.230 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Raktáron

Pipetta

65 Ft (51 Ft + ÁFA)
Raktáron

Habzásgátló 100ml

1.490 Ft -tól (1.173 Ft + ÁFA)
Raktáron

Smart Pektinbontó enzim 10ml

630 Ft -tól (496 Ft + ÁFA)
Raktáron

Foszforsav oldat 5kg

19.790 Ft (15.583 Ft + ÁFA)
Raktáron

Szeszfokoló hőmérős 0-100

4.800 Ft (3.780 Ft + ÁFA)
Raktáron

Fajélesztő Danstil A

595 Ft (469 Ft + ÁFA)
Raktáron

Élesztőtápanyag Optimum White

910 Ft (717 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cefréző csomag cseresznye

2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Raktáron

Gumi tömítés kotyogóhoz

120 Ft (94 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cefre fokoló

2.110 Ft (1.661 Ft + ÁFA)
Raktáron

Cefréző csomag alma

2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)
Raktáron

Fajélesztő CM

700 Ft (551 Ft + ÁFA)
Raktáron

Gyümölcsdaráló kézi

27.280 Ft (21.480 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db raktáron

Lallzyme HC

1.550 Ft (1.220 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tejsav

6.830 Ft (5.378 Ft + ÁFA)
Raktáron
Ebben a kategóriában minden fontos információt megtalálsz a minőségi pálinka- és borkészítéshez szükséges cefrézési és erjesztési technikákról, eszközökről és adalékanyagokról. Legyen szó házi pálinkáról vagy borkészítésről, itt hasznos tippeket és megbízható termékeket találsz a tökéletes végeredmény érdekében.