Aszalt gyümölcsök

Színezzük, aromázzuk, ágyasozzuk – Emelje pálinkáját új szintre aszalványokkal!

Nem minden gyümölcsből készülhet pálinka, de ez nem jelenti azt, hogy ne tehetné különlegesebbé a párlatát! Az aszalványok titka az intenzív, koncentrált ízvilágukban rejlik – természetes módon fokozzák az ital aromáját, mélységet és komplexitást adva neki.

Rendezés:

Aszalt alma

490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aszalt Arany mazsola

490 Ft (386 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aszalt vörös áfonya

1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aszalt gyömbérkocka

590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aszalt szilva

990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Raktáron

Aszalt sárgabarack

1.430 Ft (1.126 Ft + ÁFA)
Raktáron

Ágyas pálinka könyv

3.930 Ft (3.743 Ft + ÁFA)
Raktáron

Miért érdemes aszalványokat használni pálinkához?

  • Gazdagabb ízvilág – Az aszalt gyümölcsök zamatosabbá, karakteresebbé teszik a párlatot.
  • Szín és illatfokozás – Egyes aszalványok természetes módon megszínezik az italt, egyedi megjelenést kölcsönözve neki.
  • Tökéletes megoldás régi pálinkákhoz – Ha egy ital ízvilága nem lett tökéletes, vagy évek óta a polcon áll, aszalványokkal új életre keltheti.
  • Exkluzív vendégélmény – Egy jól eltalált ágyazással garantáltan lenyűgözi vendégeit!

Fedezze fel prémium minőségű aszalványainkat, és kísérletezzen az ízekkel! Legyen szó aszalt szilváról, almáról, barackról vagy más különlegességekről, a párlat új dimenzióba léphet. Az eredmény? Egyedi, ízgazdag, valódi mestermű, amelyet öröm lesz kortyolni. Próbálja ki most, és élvezze a különbséget!